Tom Dice deelt foto’s van succesvolle haartransplantatie© Facebook

Tom Dice deelt foto’s van succesvolle haartransplantatie: “Nu maak ik me geen zorgen meer op het podium”

Het taboe rond haartransplantaties lijkt zo stilaan voorbij. Ook zanger Tom Dice (34) deelt online foto’s van zijn succesvolle transformatie.

red

“De afgelopen tijd heb ik honderden berichten gekregen van mannen en vrouwen met dezelfde onzekerheid en twijfels”, schrijft Tom Eeckhout, beter gekend onder zijn artiestennaam Tom Dice, op sociale media. “Ik had oorspronkelijk niet gedacht dat mijn berichten zoveel invloed zouden hebben op andere mensen, dat geeft me alleen maar de bevestiging dat dit het juiste was om te doen.”

Tom Dice onderging ruim een half jaar geleden een haartransplantatie. Al sinds zijn 21ste zag de zanger zichzelf kaler worden en dat ging gepaard met onzekerheden. “Nu hoef ik mij geen zorgen meer te maken wanneer de spotlights op mij gericht staan”, klinkt het.

LEES OOK. Je kan elke week het verschil zien: hoe oud-keeper Silvio Proto het taboe rond haartransplantaties nog verder sloopt

Het taboe rond haartransplantaties lijkt zo stilaan verdwenen. Ook oud-veldrijder Niels Albert deelde al foto’s van zijn transformatie en één van de vaste analisten op de Waalse zender RTL presenteerde op tv met de typische rode puntjes op het hoofd.

© Facebook Tom Dice

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER