Westmalle - Moldavo C

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Westmalle wint met doelpunt verschil tegen Moldavo C

Westmalle behaalde een overwinning in het duel met Moldavo C. Het team won zondag met 3-2.

Bron: RBFA app

Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Marie Vissers scoorde na 23 minuten. Lieze Theuwis bracht in de 43ste minuut Moldavo C op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Tessa Aerts Westmalle op voorsprong. Met nog negen minuten op de klok maakte Kyara Rutten gelijk voor Moldavo C. Het beslissende doelpunt voor Westmalle werd gemaakt door Paulien Dockx. Een tweede gele kaart in de 91ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Remke Claes van Moldavo C.

Westmalle heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Moldavo C één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De nederlaag was voor Moldavo C de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 23' Vissers 1-0, 43' Theuwis 1-1, 57' Aerts 2-1, 81' Rutten 2-2, 87' Dockx 3-2.

GELE KAARTEN: 39' Van Der Auwera (Westmalle), 60' Claes (Moldavo C).

RODE KAART: 91' Claes (Moldavo C).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.