EPA
Volledig scherm
© EPA

Zoon van Shania Twain kreeg nog nooit verjaardagscadeau: "Ik wil hem niet verwennen"

Shania Twain heeft haar 16-jarige zoon Eja nog nooit een verjaardagscadeau gegeven. De 52-jarige countryzangeres wil haar kind niet verwennen, legt ze uit aan Mirror.

1 reactie

  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Geen slechte houding maar ze moet daar nu ook niet in beginnen overdrijven want dan loopt ze het risico dat zoontje op het verkeerde pad komt te staan
  1. KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”
    celebrities

    KIJK. Halle Berry wil schaamte weg en schreeuwt het uit aan het Capitool: “Ik zit in de menopauze”

    Actrice Halle Berry (57) pleit aan het Capitool in Washington D.C. voor een wetgeving die meer onderzoek en onderwijs zou mogelijk maken rond menopauze. Ze sluit zich zo aan bij een groep vrouwelijke senatoren. Berry schreeuwde het uit tijdens haar eigen pleidooi: “Ik zit in de menopauze!” Volgens haar is het een woord dat haar eigen dokter niet eens durft uit te spreken. “Maar het mag niet gestigmatiseerd worden en er mag geen schaamte zijn over de menopauze”, vertelt ze. “We moeten praten over dit heel normaal deel van ons leven.”
  2. Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”
    PREMIUM
    Celebrities

    Hoogdagen van Nicole Kidman gehuld in stil verdriet: “Haar perfecte plaatje zal nooit compleet zijn”

    Het zijn hoogdagen voor Nicole Kidman. De Australische actrice mocht de prestigieuze American Film Institute (AFI) Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen, in het bijzijn van haar twee dochters en haar echtgenoot, Keith Urban. Maar toch is dat mooie plaatje voor Nicole nooit compleet. Dat heeft alles te maken met een groot gemis: haar oudste twee kinderen hebben onder dwang van hun vader, Tom Cruise, geen contact meer met haar. “Scientology nam haar iets af wat ze nooit meer kan terugkrijgen.”