© de top 3 met Koen Van Putte, Amber Vermeiren en Ben Gagelmans

© rr

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Koen Van Putte trekt de kar bij N-VA

Koen Van Putte trekt de lijst van N-VA tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. Opvallend is het groot aantal jongeren, met Lowie Anthonissen als jongste kandidaat. Hij wordt één dag voor de verkiezingen 18 jaar.

vw

De volledige lijst zal bekendgemaakt worden op 1 september, bij de opening van hun campagne-secretariaat in de Theo Verellenlaan in Gooreind.

Koen Van Putte uit Gooreind, fractieleider in de gemeenteraad en de voorbije zes jaar het gezicht van de partij, is lijsttrekker. Op de tweede plaats staat de 24-jarige Amber Vermeiren uit Wuustwezel, die op het kabinet van Ben Weyts politieke ervaring opdoet. Op plaats drie staat de Loenhoutse ondernemer Ben Gagelmans, die zo zijn eerste stappen in de politiek zet.

Naast Amber Vermeiren staan er nog vijf jongeren onder de 25 op de N-VA- lijst: Lowie Anthonissen op plaats elf, Jens Stoffelen (19 jaar) uit Wuustwezel op dertien, Brian Simons (18) uit Loenhout op plaats zeventien, Jonas De Bie (24) uit Wuustwezel op plaats achttien en Carrera Neefs (22) uit Wuustwezel op plaats 22.

“Een primeur voor onze gemeente is de opening van het campagnesecretariaat van N-VA Wuustwezel, schuin tegenover Dagbladhandel Holemans, op 1 september” zegt communicatieverantwoordelijke Chil Brant.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Gemeenteraadsverkiezingen 2018