Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Joshua Jackson debuteert op Broadway

Acteur Joshua Jackson, die we vooral kennen uit de reeks 'Dawson's Creek', heeft de tv-wereld even de rug toegekeerd. Zopas maakte hij zijn debuut in een Broadway-musical. Joshua speelt een hoofdrol in 'Children of a Lesser God'.

0 reacties

  1. Berre legt zijn ziel bloot in eerste album: “Zelfs mijn eigen vrienden gaan meer te weten komen over mij”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Berre legt zijn ziel bloot in eerste album: “Zelfs mijn eigen vrienden gaan meer te weten komen over mij”

    Het zijn hoogdagen voor Berre Vandenbussche (23), artiestennaam: Berre. Woensdagavond trad de zanger op in een uitverkochte AB in Brussel, waar hij meteen zo’n allereerste album aankondigde. “Het wordt een zeer persoonlijke plaat”, vertelde de artiest uit Schepdaal voor aanvang van de show. Hij geeft ons meer prijs over zijn nieuwe muziek, zijn grootste concert tot nu toe en de heimwee naar zijn ouders en vrienden. “Het succes kan in één klap gedaan zijn, daar ben ik wel bang voor.”
  2. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.