© NDM

Promotie voor Arnar Vidarsson bij AA Gent? Belangrijkste kandidaat om sportief directeur te worden

AA Gent is volop bezig met het invullen van de nieuwe structuur voor volgend seizoen. De contouren worden steeds duidelijker. Hoofdtrainer wordt Wouter Vrancken. Voor het sportieve luik ligt Arnar Vidarsson in pole position om de CEO Sports te worden, zeg maar de sportief directeur.

kvu

De Lokerse IJslander is momenteel trainer van Jong AA Gent, maar vertolkte vroeger al de functie van technisch directeur bij de IJslandse voetbalbond. De ex-middenvelder speelde de jongste weken al een belangrijke rol in de onderhandelingen met Lyngby-spits Andri Gudjohnsen, de zoon van Eidur, ex-ploegmaat van Vidarsson. Nadat die inmiddels medisch werd getest, is het nog wachten op de handtekening.

Naast Michel Louwagie

Als het Vidarsson wordt, krijgt hij Michel Louwagie naast zich in een adviserende rol op het sportieve. In de werking van de scouting is ondertussen ook al vers bloed aangetrokken. Wat het niet-sportieve luik betreft, lijkt Sébastien Ronse de CEO Non-sports te worden, de huidige rechterhand van CEO Michel Louwagie. Hij zou Giovanni Verkooren, rechterhand van Baro, in een adviserende rol naast zich krijgen. (kvu)

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer