© rr

Patrick houdt zijn bedrijfsfeest op 50 meter boven de begane grond

Bree -

Om het 10-jarig bestaan van zijn betonbedrijf Hebo te vieren, ging Patrick Meurs op zoek naar een originele invalshoek. Die vond hij 50 meter hoog in de lucht: hij trakteerde zijn klanten immers op een hapje of diner ‘in the sky’.

Patrick Brebels

“In ons bedrijf houden we wel van een speciale aanpak”, lacht Patrick. “We hebben er moeite mee om iets heel gewoontjes te doen. Uiteraard wilden we van ons jubileum ook iets buitengewoons maken. Een traditionele receptie met een bedrijfsfeest en enkele speeches is aan ons niet besteed. We vonden de oplossing hoog in de lucht: de mensen van ‘dinner in the sky’ kwamen met hun installatie naar ons bedrijf. Daar trakteerden we onze klanten op ofwel een dinner in the sky, een breakfast in the sky of een hapje in the sky. Op twee dagen tijd gingen ruim 300 mensen de lucht in om, samen met het uitzicht, van iets lekkers te genieten.”

Het bedrijf van Patrick had dan ook iets weg van een Vlaamse kermis: in afwachting van een zitje op 50 meter hoogte, kon je er lekkere frietjes eten, genieten van een glaasje champagne of een frisse pint en een praatje slaan met de andere aanwezigen. “Dit is typisch iets voor Patrick”, klonk het enthousiast. “Echt een originele manier om een jubileum te vieren. En je krijgt uiteraard niet alle dagen de kans om een culinair uitstapje op 50 meter boven de begane grond te maken.”

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer