Instagram/VTM
Volledig scherm
© Instagram/VTM

"Dit moet stoppen": ook compleet onbekende Marjolein nu overstelpt met haat door 'Blind getrouwd'

Neen, het is nu alles behalve een pretje om Marjolein Faes te zijn. Een jonge Antwerpse studente kreeg sinds de uitzending van 'Blind getrouwd' gisteren zo veel berichten binnen over het gedrag van haar naamgenoot op tv, dat ze aan de alarmbel trekt. "Dit is niet oké. Hopelijk waait het snel over", zucht ze.

30 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Dat ze dit soort van waardeloze programma' s niet meer maakt en het probleem is opgelost. Zolang er echter een publiek is voor deze bagger zullen de zenders er mee verder doen. Gemakkelijk geldgewin dankzij de dwaze kijker.
  • Nicole Gyselinckx

    6 jaar geleden
    En dat zijn dan experten, psychologen etc... dat deze koppels samen brengen, goed gematched!!! Misschien zelf eens op consultatie gaan??
  • rony casteur

    6 jaar geleden
    Dit programma zou men moeten verbieden, dit is enkel sensatie van een sensatie tv. Te gek voor woorden zulke uitzendingen.
  • Baldr VanHoek

    6 jaar geleden
    Neen het gaat niet om sociale media maar om het geven dat er iets wordt uitgezonden dat de facto niet tot het priveleven behoort van de kijkers. Sociale media is prive daarentegen.NIet voor niets hebben media problemen met het verdienmodel als mensen zich niet distantieren. Programmeer mensen met hun programma's en je merkt dat het problemen geeft.
  • Cynthia Dewilde

    6 jaar geleden
    @Jan Brecht lees het artikel eens goed aub. Het gaat hier over een totaal onbekend meisje die toevallig dezelfde naalden familienaam heeft van zij die meedoet in blind getrouwd.