EPA
Volledig scherm
© EPA

Popster Sam Smith heeft verrassende toekomstplannen

In een interview met zijn collega George Ezra heeft popster Sam Smith verrassende toekomstplannen onthuld. Sam wil graag een koffiebar annex bloemenwinkel openen.

0 reacties

  1. KIJK. North West en oorspronkelijke steracteurs vieren 30ste verjaardag van ‘The Lion King’-film met speciaal optreden
    FILM

    KIJK. North West en oorspronke­lij­ke sterac­teurs vieren 30ste verjaardag van ‘The Lion King’-film met speciaal optreden

    Het is exact dertig jaar geleden dat de Disney-klassieker ‘The Lion King’ in de cinemazalen verscheen. Dat werd het afgelopen weekend uitbundig gevierd in Hollywood met een concert. Verschillende sterren en stemacteurs van de film - zoals onder andere Jeremy Irons en Nathan Lane - zongen bekende hits zoals ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’. De meest opvallende passage van de avond was die van North West, de oudste dochter van Kanye West en Kim Kardashian. De tiener speelde Simba en zong ‘I Just Can’t Wait To Be King’.
  2. Actrice Cathérine Kools woont nu aan de kust: “Veel mensen dragen ‘Wittekerke’ hier nog altijd in hun hart”
    Play
    PREMIUM
    TV

    Actrice Cathérine Kools woont nu aan de kust: “Veel mensen dragen ‘Wittekerke’ hier nog altijd in hun hart”

    Verrassing van jewelste voor de ‘Familie’-fans, want maandagavond wandelde Leen Van den Bossche plots het beeld in. Na zes jaar keert het personage terug uit Afrika, en dus hervat Cathérine Kools (42) haar rol. “Zowel Leen als ik hebben de voorbije jaren dingen gedaan waarvan we voelden dat ze moesten gebeuren”, vertelt de actrice over haar comeback en hoe haar leven er intusen uitziet. Haar personage loopt gevaar door een mogelijke aanslag. Zal de comeback van korte duur zijn?