Afgewezen in ‘Boer zkt vrouw’ maar nu vindt Robin de liefde: “Ik voel me opnieuw zestien”

Opnieuw een verrassing in ‘Boer zkt vrouw’: bij boerin Sanne moest hij afdruipen maar nu heeft kandidaat Robin toch de liefde gevonden.

Het was een ongeziene plottwist in Boer zkt vrouw: boerin Sanne koos voor rust in plaats van een citytrip. Aanbidders Boris en Robin, de twee mannen die tot dan hoopten gekozen te worden, mochten afdruipen. Die laatste heeft intussen meer geluk in de liefde. “Al vóór de opnames werkte ik aan een totaalrenovatie van een huis”, zegt Robin aan Dag Allemaal. “De buurvrouw daar viel me meteen op.” Maar Robin combineerde het werk met naar het Limburgse Bocholt rijden, waar Sanne woont en haar melkveebedrijf runt.

Na de opnames raakte Robin alsnog aan de praat met de buurvrouw en intussen is er sprake van een prille verliefdheid. “Ik ben stapelverliefd, ik voel me weer zestien.” Dat nu heel Vlaanderen kan zien hoe Robin nog voor het hart van een andere vrouw strijdt, deert niet. “Dat kan ze wel plaatsen.”

LEES OOK. Sanne (34) ging ervoor in ‘Boer zkt. vrouw’, ook al was het met veel paniek en stress: “Je terug openstellen, dat moet stap per stap”

LEES OOK. Robin is bang om de bons te krijgen in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik ben stapelzot van boerin Sanne”

 (red)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER