Monaco wacht nog op Batshuayi: “De deal blokkeert bij Chelsea”

© Icon Sport

Michy Batshuayi (25) is nog altijd klaar om te tekenen bij AS Monaco. Maar de Franse topclub kon de deal tot op heden niet afronden. Vadim Vasilyev, vice-voorzitter van de Monegasken, leek zondag nog zegezeker, want hij kondigde aan dat de uitleenbeurt van de Rode Duivel zo goed als in orde was. Nu, drie dagen later, geeft hij toe dat er nog een belangrijke hindernis is, genaamd Chelsea.

dvd

“We hebben een akkoord met de speler en we hebben een akkoord met Valencia. Maar nog niet met Chelsea, dat een (definitieve, nvdr.) transfer verkoos. Daar blokkeert het nog”, zei Vasilyev. Wel gevolgd door de optimistische woorden: “Maar in het voetbal kan alles heel snel veranderen.”

Vasilyev sprak de pers toe op de voorstelling van drie andere aanwinsten: Naldo, Vainqueur en Fabregas. Met Ballo-Touré kwam er ook een linksback. “We zijn al tevreden, maar we hebben wel nog die spits nodig om ons te helpen.” Wachten op Michy dus. Maar zolang Chelsea niet plooit, zullen Engelse eersteklassers à la West Ham, Everton en Crystal Palace op de loer liggen.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen