Zorg ervoor dat je laptop weer 'spic and span' is.
Volledig scherm
Zorg ervoor dat je laptop weer 'spic and span' is. © thinkstock

Zo geef je ook je laptop een grote lenteschoonmaak

MultimediaNet zoals de eerste streepjes zon je ertoe aanzetten om het huis en de tuin een schoonmaakbeurt te geven, kan dat ook voor je laptop geen kwaad. Het werkjaar is nu in volle gang, en weinig dingen zijn zo motiverend als een nette, snel werkende computer. Deze zeven stappen zetten je op weg.

8 reacties

  • Eric Van Aelst

    6 jaar geleden
    Ik werk momenteel al bijna 10 jaar met Ubuntu van Linux. Nooit problemen met virussen, trojan horses en wat al niet meer. Ik heb zelfs geen firewall aanstaan, en ijn laptop draait nog steeds even snel en vrolijk als in het begin. En het verschil met Windows en Apple: Ubuntu is een perfect werkend besturingssysteem dat ook nog eens gratis is.
  • Patrick Weyers

    6 jaar geleden
    @Jimmy. Ik ben na 3 jaar terug naar Windows laptop gegaan. Het keurslijf van Apple was eerder een dwangbuis geworden. Nu kan ik terug met een computer doen wat ik zelf wil. Trouwens er was een technisch probleem met mijn Apple en het was schandalig duur om te herstellen.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Er is een punt vergeten : 8. Gooi alle spyware eraf die je virusscanner niet kan detecteren : je facebook, twitter en google accounts.
  • jimmy leirens

    6 jaar geleden
    Met een Mac heb je deze zorgen niet, nu 8 jaar nog super snel zonder antivirus programma!
  • Dirk Landuyt

    6 jaar geleden
    En Linux ? Onbekend ? Amateurs...