Ondanks de gietende regen hebben honderden enthousiaste Stevoortenaren zaterdag deelgenomen aan de traditionele pinkstervierkamp.© Raymond Rutten

Vierkamp in twee shiften levert twee winnaars op ondanks de zondvloed aan regen

Hasselt -

Ondanks de gietende regen hebben honderden enthousiaste Stevoortenaren zaterdag deelgenomen aan de traditionele pinkstervierkamp.

Raymond Rutten

Dat was althans de bedoeling, maar na de openingsdansjes van de gele, de rode, de groene en de blauwe ploeg besliste het organiserende pinkstercomité om hét evenement van het jaar in Stevoort af te blazen. De uitgeregende deelnemers gingen dan maar even schuilen in de kerk, waar ze onder andere de Mexican Wave inzetten. Uiteindelijk besliste het comité om de vierkamp toch te laten doorgaan. “Iedereen heeft hier al maandenlang zo hard aan gewerkt dat deze beslissing zich opdrong”, aldus voorzitter Miet Liefsoens. Zondagochtend om 11 uur begonnen de vier wijken opnieuw aan een light versie van de vierkamp. Die werd uiteindelijk ex aequo gewonnen door het gele en het blauwe team. Zo leverden de twee shifts van de vierkamp uiteindelijk twee winnaars op.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer