Man met geweld om het leven gebracht in centrum van Gent: vriendin opgepakt door de politie

Gent -

In het centrum van Gent is een man woensdagnacht op een gewelddadige manier om het leven gebracht. Zijn vriendin is door de politie als verdachte opgepakt en wordt verhoord.

Simon Dekaezemaker

De Gentse politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag een melding over een overlijden in de Zilverenberg, een straatje in de buurt van de Oude Beestenmarkt in Gent. Er werd een lichaam van een man aangetroffen in een appartement. Het gaat om de bewoner van het pand. Buren zagen hoe verschillende politiewagens, een ziekenwagen en mug ter plaatse kwamen.

Wat er gebeurd is, wordt volop onderzocht. Het parket van Oost-Vlaanderen bevestigde dat de eerste aanwijzingen aangeven dat het om een gewelddadig overlijden gaat. Afgelopen nacht kwam een onderzoeksrechter ter plaatse, samen met de procureur en een afstappingsteam van het gerechtelijke labo. Urenlang waren ze bezig met verhoren en onderzoeksdaden.

Er werd onmiddellijk door de politie een verdachte gearresteerd, die momenteel verhoord wordt. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen. Het gaat om de vriendin van de man. Naar wat wij vernamen zou ze haar vriend neergestoken hebben tijdens een discussie. De hulpdiensten zouden door de vrouw zelf verwittigd geweest zijn, maar alle hulp kwam uiteindelijk te laat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen