Kessel United - St. Mart. Halle

Derde Provinciale B Vrouwen Antwerpen

St. Mart. Halle wint bij Kessel United

St. Mart. Halle won zaterdag het uitduel tegen Kessel United. In de eerste helft kwam de uitploeg op een 0-2-voorsprong, waarna St. Mart. Halle in de tweede helft uitliep naar 0-3.

Er werd een vroege voorsprong genomen door St. Mart. Halle via Sterre Somers na 24 minuten. Hannah Goethals bracht in de 35ste minuut St. Mart. Halle op 0-2. De uitploeg vond het doel nog een keer, deze keer via Reidun Van Poucke in de 48ste minuut.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Kessel United één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl St. Mart. Halle drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 24' Somers 0-1, 35' Goethals 0-2, 48' Van Poucke 0-3.