© BELGA

Bedrijfswereld reageert verslagen op overlijden Van Doorslaer

Heel wat Vlaamse bedrijfsleiders en verschillende politici reageren maandagochtend bedroefd op het plotse overlijden van Chris Van Doorslaer, voormalige manager van het jaar. De man die afgelopen weekend onverwachts overleed, wordt geroemd voor zijn gedreven managerscapaciteiten, die hij combineerde met een warme persoonlijkheid.

LEES OOK. CEO van Cartamundi plots overleden

“De week begint heel droevig. Chris Van Doorslaer van Cartamundi is niet meer. Vlaamse topondernemer op wereldniveau. De man die het kaarten heruitvond. Groot respect, diep bedroefd...”, tweette Hans Maertens van Voka.

“Droevig nieuws. Dankbaar en veel respect voor Van Doorslaer, groot manager, warm persoon, bescheiden, integer, sociaal bewogen, hart op de juiste plaats. Heel veel sterkte aan al z’n dierbaren”, laat Bart Buysse van het VBO verstaan. Zijn collega Pieter Timmermans van het VBO is “diep geraakt en heeft geen woorden”.

Ook Karel Van Eetvelt, die eerder Unizo leidde en nu Febelfin, brengt hulde aan Van Doorslaer. Hij noemt de man “gedreven, toekomstgericht en steeds met de voeten op de grond en bescheiden”. We gaan je missen, luidt het nog op Twitter.

Vlaams minister van Werk Philippe Muyters is “ontzet” door het onverwacht overlijden van Chris Van Doorslaer. “Hele vriendelijke man en een groot ondernemer. Mijn diep medeleven aan zijn familie en vrienden”.

Ook Wouter Beke van CD&V brengt op Twitter hulde aan het gezicht van Cartamundi. “Een groot manager. Een warme mens. Een goede kennis. Sterkte aan de nabestaanden”.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER