Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Merckx: "Heel moeilijk", De Vlaeminck: "Bijna onmogelijk", Boonen: "Blijven proberen" - Kans op vijf Monumenten verkeken voor Gilbert?

Wielrennen#StriveForFive. Hoe nobel ook het doel van Philippe Gilbert om de vijf Monumenten te winnen, de ambitie kreeg na Milaan-Sanremo een flinke knauw. Dat vinden ook Eddy Merckx en Roger De Vlaeminck, die het kunststukje realiseerden. «We gunnen het ‘Phil’ van harte. Maar dit wordt lastig.» En toch, moedigt Tom Boonen zijn ex-ploegmaat aan: «Blíjven proberen.»

5 reacties

  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Stefaan Bertrem, indien in uw ogen de Amstel een monument is zit u er ver naast. Gilbert heeft deze 4x gewonnen. Gilbert kan en zal NOOIT ofte NOOIT 4x een monument winnen. De Amstel is een gerenommeerde koers, meer is die niet. Mooi om te winnen maar dat is het ook wat het is. En de Amstel zal nooit een monument worden.2de rang wedstrijd.
  • Stefaan Bertrem

    6 jaar geleden
    Verleden jaar hebben ze de fout gemaakt om hem niet te laten starten in Roubaix...met die vorm was hij de te kloppen man...Phil is sterker op kasseien dan Greg ook dankzij zijn verleden als veldrijder en kan op een dag nog dieper gaan dan de concurrentie...San Remo word mschn wel onmogelijk maar een 5de Amstel kan nog wat toch ook stilaan een monument is
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Lefèvre zal hem terug moeten gaan betalen op basis van prestaties en met de oude drinkbussen.
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    Na de leugens van de media vorige week en de gazet vol over Gilbert , vandaag Merckx en De Vlaming die het nog eens gaan zeggen! Froome stond vorige week op 15 minuten ! Ze prepareren zich gewoon naar een bepaalde koers om die te winnen! De renner met het beste spul wint! Wie dat niet ziet is als supporter oliedom!
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Hoe gaat Gilbert nog een van deze monumenten nog kunnen winnen? M.SR, RvV, P.R., LBL, RvL. Kansen: Ultra weinig.