Het nieuwe woongebied in de vallei van de Vondelbeek.© Hectaar.

31 nieuwe woningen op komst aan Vondelbeek

Lokeren -

De West-Vlaamse projectontwikkelaar Hectaar start binnenkort met de bouw van 31 nieuwe woningen aan de Vondelbeek in Lokeren, ook wel bekend als de Destelbeek. De nieuwe woningen komen in de nieuwe straken Destelbekestraat en Oliemolenstraat.

Ivan Elegeert

“Met dit project willen we kwalitatieve en duurzame nieuwbouwwoningen aanbieden op een unieke locatie in Lokeren”, vertelt projectontwikkelaar Raphaël Vanderlinden. “Het gebied heeft een hoge Mobiscore van 8,2 op 10 en openbaar vervoer, scholen en winkels zijn allemaal binnen handbereik en gemakkelijk bereikbaar te voet of per fiets. De markt van Lokeren ligt op slechts 5 minuten fietsen en er is een vlotte verbinding naar de E17. En ook de Lokerse natuurgebieden liggen in de buurt.”

De bouw van de eerste woningen staat gepland voor dit najaar, zodat de eerste bewoners voor het einde van volgend jaar van hun nieuwe thuis kunnen genieten. Er komen woningen met zowel een inpandige garage, als een carport of oprit. Bovendien zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar voor zowel bewoners als bezoekers in de nieuw aangelegde wijk.

Alle verder info op www.Hectaar.be.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER