Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo News

Coach vindt dat Van Aert moet gaan kiezen: “Wout verandert stilaan in wegrenner”

VeldrijdenDe pure veldrijder Wout van Aert (24) sterft wat af, stelt zijn coach Marc Lamberts vast. Tegelijk bloeit in hem een sterke wegrenner. “Keuzes dringen zich nu écht wel stilaan op.”

48 reacties

  • Staf Van de Walle

    5 jaar geleden
    Vermoedelijk al heel de winter met het voorjaar in het achterhoofd, bekijk zijn billen en vergelijk die met twee jaar terug en je ziet genoeg, waarom hij nog zoveel crossen rijdt? hij zou zot zijn die WK trui niet te gelden te maken, hij kan toch slecht vertellen ' ik kom mijn stargeld oprapen maar verwacht niet teveel want Maart 2019 is belangrijker'.
  • johan Maddens

    5 jaar geleden
    Het koppeke van Wout is al lang bezig met de weg . Heeft verleden jaar voeling gekregen in de voorjaars klassiekers dat hij dat zal aankunnen . En groot gelijk heeft hij . Kan spurten , tijdrijden en bergop rijden . Ik zie hem heel ver komen op de weg .
  • eric maier

    5 jaar geleden
    monique dewaele, wees er maar zeker van . De vraag is of dat ook niet zijn voorjaar gaat ondermijnen. Want hoe goed de conditie ook mag zijn, als het kopje muizenissen heeft, blijft het ultieme resultaat heel vaak uit. Laat ons eerlijk zijn, ondanks alles heeft hij toch een zeer mooi veldritseizoen al gereden en dan ben je fysiek gewoonweg goed. Je ziet ook dat het kopje er niet helemaal bij is en dat is zijn probleem.
  • René Pijnacker

    5 jaar geleden
    Wout is gewoon minder in vorm momenteel, de cross skills is hij echt niet kwijt. Anders rijdt hij Toon niet op achterstand in het eerste deel van het BK.
  • monique dewaele

    5 jaar geleden
    denk dat al die heisa rond zijn contractverbreking hem ook veel stress en energie gekost hebben