Taylor Swift gooit haar concert op Netflix.
Volledig scherm
Taylor Swift gooit haar concert op Netflix. © Matt Sayles/Invision/AP

Taylor Swift trakteert op haar verjaardag: populairste concert ooit is te bekijken op Netflix

MuziekTaylor Swift maakt vandaag, op haar verjaardag, via Instagram bekend dat de opname van haar Reputation Stadium Tour, de beste verkochte concerttour uit de Amerikaanse geschiedenis, vanaf 31 december exclusief en wereldwijd op Netflix te zien is.

0 reacties

  1. Achter de schermen bij de stemming van het Songfestival: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”
    PREMIUM
    Muziek

    Achter de schermen bij de stemming van het Songfesti­val: “Natuurlijk gaat Joost Klein punten krijgen van België”

    Dat douze points krijgen synoniem staat met nagelbijten en stomverbaasde gezichten, merkt u tijdens het Songfestival. Volgende week gaat de liedjeswedstrijd opnieuw van start, in het Zweedse Malmö. Onze kandidaat Mustii hoopt met ‘Before The Party’s Over’ te overtuigen, Nederland stuurt Joost Klein en zijn ‘Europapa’ de arena in. Maar hoe haalbaar is het voor twee kleine garnalen om überhaupt punten te krijgen? Stemmen bepaalde landen alleen op elkaar? Of erger nog: proberen enkele naties vlakaf de boel te belazeren? Wij vroegen het aan Songfestivalkenners André Vermeulen en Jasper Van Biesen. “Sommige landen zullen elkaar nooit de hoogste score gunnen.”
  2. Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?
    Jobat

    Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?

    Een feestdag geeft recht op een betaalde vakantiedag, maar toch ligt het land niet plat: je kan nog steeds medische hulp krijgen, de politie staat paraat en ook op restaurant of café gaan behoort tot de mogelijkheden. Niet iedereen legt het werk dus neer. Mag jouw baas vragen om op een feestdag te werken, of kan hij/zij je daar zelfs toe verplichten? En krijg je dan een bijkomende financiële tegemoetkoming? Jobat.be zet je rechten en plichten op een rij nu mei - de maand met de meeste feestdagen - voor de deur staat.