De Nothing (2a) heeft drie kenmerkende LED-lichten.
Volledig scherm
De Nothing (2a) heeft drie kenmerkende LED-lichten. © Yorick Dupon

Nothing Phone (2a) review: uniek ontwerp voor 329 euro

Voor zo’n 300 euro kan je al een degelijke smartphone krijgen bij grote spelers als Motorola en Oppo. Kan een klein bedrijf uit Groot-Brittannië daartegen opboksen? Nothing probeert het met de Phone (2a): een telefoon met een transparant design, LED-lichtjes en een prijskaartje van 329 euro. We vergelijken in dit artikel die nieuwe smartphone met de Motorola G84 en Oppo A79 om te achterhalen of het een goede deal is.

0 reacties

  1. Netflix en co passen strategie aan en dat zal je voelen in je portefeuille: “Het is gedaan met profiteren”
    PREMIUM

    Netflix en co passen strategie aan en dat zal je voelen in je portefeuil­le: “Het is gedaan met profiteren”

    Als je een Netflix-abonnement hebt, is de kans groot dat je de voorbije week een mail hebt ontvangen over een prijsverhoging. Na Disney+ en Streamz gaan namelijk ook bij Netflix de prijzen weer naar boven. “Streamingdiensten willen meer winst gaan maken”, waarschuwen experts. “En ze halen er ‘trucjes’ voor boven.” Mediaspecialisten Tim Raats en Tom Evens leggen uit waarom je steeds meer zal moeten betalen en in de HLN Streamingwijzer ontdek je vervolgens waar je vandaag nog de goedkoopste én kwalitatiefste formules kan vinden.
  2. Microsoft onthoudt wat jij op een computer ziet en kijkt mee als je spelletje speelt, maar hebben we deze AI-toepassingen ook echt nodig?
    PREMIUM

    Microsoft onthoudt wat jij op een computer ziet en kijkt mee als je spelletje speelt, maar hebben we deze AI-toepassin­gen ook echt nodig?

    De drie grote tech-kleppers OpenAI, Microsoft en Google hebben in één week tijd tientallen AI-toepassingen voorgesteld. Van slim zoeken in je mailbox tot alles wat je op jouw computer doet laten ‘afluisteren’, zodat je het later kan terugvinden. Maar zullen zo’n toepassingen snel een impact hebben op ons leven? En hoe nuttig zijn ze echt? Onze HLN-techjournalist Kenneth Dée ziet alvast enkele opvallende gelijkenissen met de opkomst van de smartphone-apps.