EPA
Volledig scherm
© EPA

Onderzoeker beantwoordt vragen over dood prinses Diana: was ze zwanger en had ze crash kunnen overleven?

Meer dan twintig jaar na het tragische overlijden van de Britse prinses Diana blijven een heleboel theorieën opduiken. Zo wordt verteld dat ze zwanger zou zijn geweest op het moment van het ongeluk. Richard Shepherd, een forensisch patholoog, onderzocht opnieuw het lichaam van de prinses en kan nu een antwoord geven op die vraag. Hij onthult ook hoe de prinses het ongeluk overleefd zou kunnen hebben. 

30 reacties

  • Laura Van Overstraeten

    5 jaar geleden
    Grootste moraal van het verhaal: draag altijd de veiligheidsgordel. Of je nu beroemdheid, Royal of gewone burger bent. Safety first
  • oswald billiet

    6 jaar geleden
    Dat die patholoog Shepperd haar opnieuw zou onderzocht hebben gaat nu toch wel te ver. Dit is gewoon sensatiezucht en feitelijk worden in dit artikel dingen verteld die al van in den beginne geweten waren. Weer een nieuw boek?
  • sof lemmens

    6 jaar geleden
    Sorry iedereen hebben ze haar met rust gelaten dan zat ze niet tegen die brug. Opjaagd was haar leven als ze buiten was.
  • Janine boyer

    6 jaar geleden
    wat een flauwekul.........20 jaar na dato kan ja alles verklaren en zogenaamd benoemen
  • Daniel Patteet

    6 jaar geleden
    Er verongelukken zoveel mensen..elke dag opnieuw en ik denk dat het volk gewoon veel fantasie heeft..Ik heb altijd gedacht dat het gewoon een vreselijk ongeval was,veroorzaakt door paparazzi's..En te snel rijden..Alcohol..Wat is er concreet gebeurd die nacht?Het is zo snel gebeurd.. Ik vindt dat we Prinses Diana gewoon moeten herinneren als de ontzettend lieve en mooie persoonlijkheid die ze was..En haar in vrede moeten laten rusten..