Sfeerbeeld van het Exposed Music Festival in Nova.© Joris Herregods

Nova organiseert SuperNova Festival: eten, rommelmarkt, muziek en bootrace

Kiel -

Op SuperNova is er voor ieder wat wils. Op zaterdag 8 juni kunnen bezoekers op het grasveld aan cultureel ontmoetingscentrum Nova genieten van eten, drinken en tal van activiteiten. Zo is er onder andere een rommelmarkt en kan je deelnemen aan een bootrace.

Voor wie spullen heeft die een nieuwe eigenaar verdienen, is er een rommelmarkt. Je kan een stand reserveren van 3 meter tot en met 15 mei. Dat kost 10 euro per stand. De rommelmarkt is open van 15 tot 18.30 uur.

Op het podium van het festivalterrein vinden diverse optredens plaats. Veston brengt een mix van latinstijlen, gezongen in ’t Algemeen Verstaanbaar Kempisch. Hijazz combineert Arabische muziek met jazz en La Murga Armade biedt een gevarieerde muziekervaring. De optredens zijn gratis en vinden plaats van 15 uur tot 21 uur.

Voor gezinnen is er een familiedorp met gratis spelactiviteiten, zoals blikken omverwerpen, eendjes vissen en bananen vangen. Het familiedorp is geopend van 15 tot 21 uur.

Voor wie van wat meer actie houdt, is er de bootrace. Teams van vier personen kunnen deelnemen. Ieder team ontvangt een rubberbootje dat je kan personaliseren. Nova voorziet een onderstel met wieltjes waarmee je kan racen. Inschrijven kan tot 15 mei en kost 10 euro per team. De bootrace start om 16.30 uur.

Meer informatie kan je hier vinden.

(ND)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners