RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Deze 7 tips doen uw Airbnb renderen

U hebt tijdelijk een appartement of een huis leegstaan, of u kunt een overtollige kamer in uw woning inrichten als tijdelijk verblijf. Op Airbnb zetten, dan brengt het nog wat op. Hier zijn een paar profieltips.

1 reactie

  • philip cnockaert

    6 jaar geleden
    Mooie investering ? Als je de airbnb prijzen ziet (laag) en de werkuren en investering die nodig zijn plus commissie heb ik sterke twijfels. Bovendien politiek risico op (gedeeltelijk) verbod .
  1. 
Van Acireale tot Savoca: onze reisexpert tipt de mooiste locaties op Sicilië uit ‘De Mol’ én vertelt wat het kost
    PREMIUM

    Van Acireale tot Savoca: onze reisexpert tipt de mooiste locaties op Sicilië uit ‘De Mol’ én vertelt wat het kost

    Met wekelijks 1,6 miljoen kijkers beleeft ‘De Mol’ zijn beste seizoen sinds jaren. Daar heeft het schitterende achtergronddecor, het magnifieke Sicilië, zeker iets mee te maken. Onze reisexpert Johan Lambrechts vertelt je wat er allemaal te beleven is op de locaties uit het programma, deelt zijn eigen highlights en schetst hoe betaalbaar het Italiaanse eiland is. “Waar op Sicilië je ook rijdt met je huurauto, de pittoreske dorpen en idyllische uitzichten vliegen je om de oren.”
  2. Vlamingen vluchten van de grijze wolken: lastminutes naar de zon pieken. Voor welke bestemmingen scoor je nog een deal?
    PREMIUM
    3

    Vlamingen vluchten van de grijze wolken: lastminu­tes naar de zon pieken. Voor welke bestemmin­gen scoor je nog een deal?

    Dat grijze wolkendek waar als het even meezit een waterzonnetje doorkomt ook zo beu? U bent niet alleen. Nu de paasvakantie maar weinig beterschap lijkt te zullen bieden, gaan we massaal op zoek naar last-minute zonbestemmingen, als we de reissector mogen geloven. Zijn er nu voor de paasvakantie nog plaatsjes vrij? Waar kan je nog naartoe? En vallen er nu de vakantie al is gestart ook deals te scoren? “Eén ding speelt ons Vlamingen momenteel alvast enorm in het voordeel.”