Willebroek Winkelhart organiseert (gratis) Sinterklaasshow

Voor het tweede opeenvolgende jaar nodigt Willebroek Winkelhart Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten uit in de kanaalgemeente.

Jan Boey

Vorig jaar was er met de eerste editie een probleempje geweest met de communicatie, zodat de opkomst van de kinderen voor de show van Sinterklaas aan de lage kant was. “We waren toen wel teleurgesteld, maar de respons van de mensen en kinderen die wel waren geweest, was overweldigend positief. Daarom deze tweede editie”, legt Gunther De Buck voor Willebroek Winkelhart uit.

Op zaterdag 2 december trekt Sinterklaas vergezeld van enkele Zwarte Pieten met de huifkar door de gemeente, met vooral de bedoeling de aandacht te vestigen op de Sinterklaasshow van zondag 3 december. “We vertrekken met de Sint en Zwarte Pieten per huifkar vanaf het Louis Denayerplein (markt) omstreeks 12u. Daar komen we weer aan omstreeks 17u”, zegt Gunther De Buck.

Flyeren

De huifkar gaat van Willebroek naar Tisselt, waar aan de kerk even wordt halt gehouden. Daarna volgen stopplaatsen in Blaasveld (kerk), Heindonk (kerk) en Klein-Willebroek. “Op deze locaties en ook onderweg proberen we via flyers de aandacht te trekken op de Sinterklaasshow die zondag 3 december in het parochiecentrum van Blaasveld op de Mechelsesteenweg plaatsvindt.”

Op deze gratis show is iedereen welkom. Om 14u wordt begonnen met de grote Disco-Pieten-Show. Meerdere Zwarte Pieten staan er Sinterklaas bij en leiden de show vol muziek, dans, zang en spelletjes in goede banen. Er is ook gelegenheid om foto’s te maken met de Sint.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER