Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Britse speciale eenheden “kidnappen” Meghan Markle om haar voor te bereiden op noodsituaties

Meghan Markle, de verloofde van de Britse prins Harry, heeft onlangs een intense tweedaagse beleefd in Herefordshire, in de Engelse regio West Midlands. De Amerikaanse werd er door de Special Air Service (SAS) getraind om te leren omgaan met verschillende noodsituaties, zoals een kidnapping. Dat weet de Britse krant The Daily Express.

0 reacties

  1. “Op minder dan 2 maanden steeg het kapitaal naar bijna 7 miljoen”: prins Joachim ontpopt zich als ‘koning der investeerders’
    PREMIUM
    Royalty

    “Op minder dan 2 maanden steeg het kapitaal naar bijna 7 miljoen”: prins Joachim ontpopt zich als ‘koning der investeer­ders’

    Joachim de Belgique, zo heet de managing partner van het nieuwe Brusselse financiële bedrijf Innesto. Volgens ‘Story’ gaat de jongste zoon van prinses Astrid (61) - en haar enige kind dat in België woont - zijn vader Lorenz (68) achterna als bankier. Dat doet de prins (32) meteen met schijnbaar groot succes én met zijn zus Luisa Maria (28) in het team. “Op minder dan twee maanden tijd is het kapitaal gestegen van 178.000 tot 6.750.000 euro.”
  2. COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsbanket, maar waarom wél feesten en amper koninklijke taken?”
    PREMIUM
    Royalty

    COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsban­ket, maar waarom wél feesten en amper koninklij­ke taken?”

    Een donkerblauwe jurk en opmerkelijke familiejuwelen. Meer had Amalia (20) niet nodig om te schitteren op het staatsbanket ter ere van de Spaanse koning. Een welgekomen afwisseling, want de Nederlanse kroonprinses krijgt vaak kritiek te slikken over haar kledingkeuzes. Al valt het onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse wel op hoe Amalia zich amper laat opmerken tijdens officiële koninklijke activiteiten. Tenzij het om een feestje gaat. “Het contrast met onze prinses Elisabeth is erg groot.”