RV
Volledig scherm
© RV

De Romeo's bedanken collega's met verjaardagsalbum

MuziekVoor 'Liefde Voor Muziek' zijn De Romeo's (voorlopig) nog niet gepolst geweest, maar dat houdt Gunther Levi, Chris Van Tongelen en Davy Gilles niet tegen om covers te brengen van bevriende collega's. Op hun nieuwste album steken de heren tien bekende Vlaamse hits, waaronder 'Zeven Anjers, Zeven Rozen' van Willy Sommers en 'Mooi 't Leven Is Mooi' van Will Tura, in een eigentijds en driestemmig jasje.

0 reacties

  1. “Ik betwijfel of hun morele kompas helemaal klopt”: Joost Klein niet blij met hoe het loopt op Songfestival in Malmö
    PREMIUM
    Muziek

    “Ik betwijfel of hun morele kompas helemaal klopt”: Joost Klein niet blij met hoe het loopt op Songfesti­val in Malmö

    Ophef in Malmö, waar beelden opdoken van de Songfestival-repetitie van Joost Klein. Op het podium verscheen daar plots een blauwe Sesamstraat-achtige reuzenvogel. Niet iedereen in zijn thuisland blijkt fan van deze verschijning. Klein verantwoordt vanuit Malmö zijn creatieve keuze, die hij liever verborgen had gehouden tot het effectieve optreden in de halve finale. “Ik doe mee aan een wedstrijd met strikte regels. Al zou ik het zelf anders willen aanpakken.”
  2. LIVE. Zweedse politie onderzoekt ter plaatse incident rond Joost Klein: “We ondervragen de betrokken personen”
    Update

    LIVE. Zweedse politie onderzoekt ter plaatse incident rond Joost Klein: “We ondervra­gen de betrokken personen”

    De Zweedse politie doet ter plaatse in Malmö onderzoek naar het incident rond zanger Joost Klein bij het Eurovisie Songfestival. Er is nog geen formele melding over binnengekomen, maar de politie ondervraagt “de betrokken personen” rond het incident om te bekijken of er sprake is van een misdaad, melden onze collega’s van AD. Joost Klein was niet te zien bij de generale repetitie voor de finale van het Eurovisiesongfestival. Zolang het onderzoek niet is afgerond, blijft de zanger evenwel in de wedstrijd en blijft zijn lot onbeslist.