© EPA-EFE

VIDEO. Leandro Trossard is in bloedvorm met nieuwe goal, Arsenal houdt titelkansen gaaf na zege tegen Bournemouth

Leandro Trossard is in bloedvorm. De Rode Duivel stond ook in de thuiswedstrijd tegen Bournemouth aan het kanon en zette Arsenal zo op weg naar de drie punten. The Gunners blijven zo in de race voor de titel.

Maxime Caeyman

Leandro Trossard en Arsenal mogen na een 3-0 thuiszege tegen Bournemouth blijven dromen van de titel in de Premier League. Op slag van rust had Bukayo Saka de score vanop de stip geopend, twintig minuten voor affluiten deed Trossard, die in de basis was gestart, de boeken helemaal dicht. Declan Rice tikte de bal tot bij onze landgenoot, die niet twijfelde en de bal in één tijd in de verste hoek schoof. Trossard zette Arsenal zo op weg naar de belangrijke driepunter in de titelstrijd. In de toegevoegde tijd maakt Rice er nog 3-0 van. The Gunners staan na 36 (van de 38) wedstrijden eerste in de Premier League, met vier punten voorsprong op Manchester City. Kevin De Bruyne en co hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld. Later op de dag ontvangen ze thuis Wolverhampton.

Voor Trossard, die nu vaste basisspeler is bij Arsenal, was het al z’n vierde goal in z’n laatste zes competitiewedstrijden. Bondscoach Domenico Tedesco zal het graag zien gebeuren.

Bekijk hier het doelpunt van Trossard:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de eerste helft zette Sake Arsenal op voorsprong:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal