Stan Van Samang verrast Bart Peeters tijdens live concert

Maar liefst drie keer speelt Bart Peeters het Depot in Leuven plat deze week. En laat dat nu net de hometown zijn van Stan Van Samang, de man waar Peeters ook een liedje heeft over geschreven. “Niemand kan ongestraft een liedje over mij zingen in Leuven”, klonk het al lachend bij Stan toen hij Peeters’ concert onderbrak.

tica

‘Mirakelman’ heet het liedje van Bart waarin hij Stan Van Samang de hemel in prijst. “Wil je een man die je nooit zal vervelen? Droom je van een coolere echtgenoot? Bel naar Stan Van Samang”, luidt de tekst. En laat het nu net op dat liedje zijn dat Stan Bart verraste tijdens zijn live concert eerder deze week.

Bart Peeters wist niet wat er gebeurde en stopte het liedje zelfs vroegtijdig. “Hoe ben jij hier binnengeraakt?!”, klonk het verbaasd. En nadat de twee even hadden gebabbeld op het podium, hernamen ze het liedje. “Ik weet niet eens meer waar we zaten in dat lied”, zei Peeters nog. “Maar ik wel”, antwoordde Van Samang. Met de hulp en het geklap van het publiek maakten de twee ‘Mirakelman’ verder af.

“Deze had ik niet zien aankomen”, postte Peeters donderdagmorgen op zijn facebookpagina nog.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen