Sint-Lenaarts - Berg en Dal

Derde Afdeling VV B Voetbal

Borahsasar scoort twee keer voor Sint-Lenaarts in wedstrijd tegen Berg en Dal

Sint-Lenaarts boekte zondag een 3-1 zege in de thuiswedstrijd tegen Berg en Dal.

Bron: RBFA app

Thijs Van Pol opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team. Hakim Borahsasar maakte gelijk na bijna een half uur. In de 79ste minuut deed Borahsasar de tegenstander nogmaals pijn en bracht Sint-Lenaarts op voorsprong. Met nog vijf minuten op de klok voerde Daan Driesen de score verder op voor Sint-Lenaarts. Sint-Lenaarts draaide daarmee de rollen om. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Sint-Lenaarts twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Berg en Dal één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 3' Van Pol 0-1, 28' Borahsasar 1-1, 79' Borahsasar 2-1, 85' Driesen 3-1.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.