Persbeelden Jasper Steverlinck
Volledig scherm
PREMIUM
Persbeelden Jasper Steverlinck © Guy Kokken

Jasper Steverlinck brengt na 13 jaar een nieuwe plaat uit én zit in 'Liefde Voor Muziek': "Ik ben helemaal terug om de muziekwereld te veroveren"

Jasper Steverlinck (41) is helemaal terug. Binnenkort is hij te zien in ‘Liefde Voor Muziek’, maar eerst brengt hij — dertien jaar na z’n ­solodebuut — ‘Night Prayer’ uit. Op die nieuwe plaat gaat hij ‘back to basics’. «Geen beats, geen ­knipwerk. Alleen mijn piano, gitaar en ik. Een risico, maar da's het volledig waard.»

1 reactie

  • André Miechielsen

    6 jaar geleden
    Eindeĺijk, de gouden stem met een nuchter persoontje zonder poespas is terug. Veel succes Jasper.
  1. Zelfs na 30 jaar blijven ze bekendste girlsband: vier verklaringen voor het overweldigende succes van de Spice Girls
    PREMIUM
    Celebrities

    Zelfs na 30 jaar blijven ze bekendste girlsband: vier verklarin­gen voor het overweldi­gen­de succes van de Spice Girls

    “I’ll tell you what I want, what I really, really want!” De kans dat je nog nooit een nummer hoorde van de Spice Girls is nagenoeg onbestaande. 30 jaar na het begin van de Britse meidengroep is de kans groter dan ooit dat de bende weer bij elkaar komt en gaat optreden. Maar hoe komt het dat de Spice Girls na al die jaren nog steeds de ultieme meidenband zijn? Vier sleutelingrediënten vormden hét recept voor wereldwijd succes: “Ze promoten zelfs het gebruik van condooms.”
  2. “Tickets kosten 100 euro minder dan voor Rock Werchter”: deze festivals zijn goedkoper alternatief voor Tomorrowland en co
    PREMIUM
    Muziek

    “Tickets kosten 100 euro minder dan voor Rock Werchter”: deze festivals zijn goedkoper alterna­tief voor Tomorrow­land en co

    De festivals: ze kosten je een arm en een been. Het is haast een jaarlijkse traditie, de ticketprijzen die almaar duurder worden. Ook dit jaar tikken grote festivals als Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland en Graspop extra euro’s bij hun combi- en dagtickets. Maar je hoeft niet altijd even diep in de buidel te tasten om grote muziekkleppers te aanschouwen. Zo zijn er in ons land zelfs heel wat gratis festivals en kan je niet zo ver over de grens voor 199 euro - 110 euro minder dan wat Rock Werchter kost - dezelfde bands live aan het werk zien. Een overzicht!