Laura Groeseneken aka 'Sennek' trekt naar Lissabon met 'A Matter of Time'.
Volledig scherm
Laura Groeseneken aka 'Sennek' trekt naar Lissabon met 'A Matter of Time'. © BELGA

Belgische Songfestival-inzending al meteen op 4 bij de bookmakers

MuziekDe Belgische inzending voor het Songfestival staat op de vierde plaats bij de bookmakers. Dat blijkt uit cijfers van de Britse site Oddschecker, die de inzet bij wedkantoren opvolgt om zo de eindstand in te schatten.

3 reacties

  • ronny verachtert

    6 jaar geleden
    ik vindt het maar niks
  • stefan crama

    6 jaar geleden
    Goed bij de bookmakers is niet altijd een teken van succes.Ik hoop allezins dat ze goed scoort.
  • Nicole Gyselinckx

    6 jaar geleden
    Heel goede song, hopelijk haalt ze het bij de 3 eerste
  1. “Scherpschutters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfestival
    PREMIUM
    9

    “Scherp­schut­ters op de daken en gewapende agenten in clubs”: zenuwen in Zweden staan strak gespannen voor start Songfesti­val

    De zenuwen in het Zweedse Malmö, waar morgen het Eurovisiesongfestival van start gaat, staan strak gespannen. De dreigingen lijken van alle kanten te komen: van koranverbrandingen, anti-Israël-protesten en Russische sabotage tot vrees voor terrorisme. De veiligheidsmaatregelen zijn dan ook de strengste in de geschiedenis van het land, van scherpschutters op de daken tot metaaldetectoren en helikopters over de hele stad. “Je voelt aan alles: als Israël donderdag doorgaat naar de finale, gaan er rellen uitbreken”, vertellen Vlaamse fans ter plaatse.
  2. “Ik betwijfel of hun morele kompas helemaal klopt”: Joost Klein niet blij met hoe het loopt op Songfestival in Malmö
    PREMIUM
    Muziek

    “Ik betwijfel of hun morele kompas helemaal klopt”: Joost Klein niet blij met hoe het loopt op Songfesti­val in Malmö

    Ophef in Malmö, waar beelden opdoken van de Songfestival-repetitie van Joost Klein. Op het podium verscheen daar plots een blauwe Sesamstraat-achtige reuzenvogel. Niet iedereen in zijn thuisland blijkt fan van deze verschijning. Klein verantwoordt vanuit Malmö zijn creatieve keuze, die hij liever verborgen had gehouden tot het effectieve optreden in de halve finale. “Ik doe mee aan een wedstrijd met strikte regels. Al zou ik het zelf anders willen aanpakken.”