Google Home
Volledig scherm
Google Home © AP

Gegevensbeschermingsautoriteit stelt wellicht onderzoek in naar Google na gelekte huiskamer-opnames

binnenlandDe Gegevensbeschermingsautoriteit zal "wellicht" een onderzoek instellen naar de werking van Google Home en Google Assistant. Dat heeft voorzitter David Stevens vandaag gezegd in ‘De Ochtend’ op Radio 1.

1 reactie

  • paul lemmens

    5 jaar geleden
    die hebben ook niets anders te doen , mensen weten dat dit gebeurt en ze kopen het toch , hun probleem
  1. EXCLUSIEF. Wetenschapper ontwikkelt techniek om hersentumor die haar mentor leven kostte te bestrijden: “Ik wil patiënten geen extra maanden, maar jaren geven”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Wetenschap­per ontwikkelt techniek om hersentu­mor die haar mentor leven kostte te bestrijden: “Ik wil patiënten geen extra maanden, maar jaren geven”

    Een van de meest gevreesde hersentumoren is de glioblastoom, een zeer agressieve en ongeneeslijke kanker die ontstaat in onze hersencellen. Wetenschapper Yanti De Visser wil met haar onderzoek deze tikkende tijdbom helpen te ontmantelen of op zijn minst stevig te vertragen. Samen met kankeronderzoeker Pieter Van Vlierberghe, die zelf een glioblastoom had, startte zij dit hoopvol project op. Voor hem kwam dit onderzoek te laat, maar dat maakt De Visser vastberadener dan ooit om door te zetten en te blijven vechten voor alle toekomstige patiënten. HLN-wetenschapsjournalist Martijn Peters sprak met haar over haar onderzoek, promotor en hoop.
  2. Unizo vindt dat werknemers te veel beschermd zijn: dit zijn de 26 regels waardoor je niet ontslagen mag worden
    PREMIUM
    107

    Unizo vindt dat werknemers te veel beschermd zijn: dit zijn de 26 regels waardoor je niet ontslagen mag worden

    Dé beschermmaatregel tegen ontslag die momenteel over de tongen gaat: een plaatsje op de lijst bij de sociale verkiezingen. Maar er zijn nog 25 regels waarop u zich als werknemer kan beroepen tegen ontslag. Te veel, volgens ondernemersorganisatie Unizo. “Afgedankte werknemers kunnen de bijhorende ontslagvergoedingen bovendien ‘opstapelen’”, hekelt topman Danny Van Assche bij HLN. Wij sommen alle 26 regels op en wat Unizo precies wil veranderen.