Krokodillentranen voor Tim op komst in ‘Temptation Island’: wat is er precies gebeurd?

© Vijf

Het parallelle universum van Tim en de tattoo van Daniëlle vormen vanavond de rode draad in Temptation Island. Tim heeft wat uit te leggen over zijn definitie van het woord trouw en Daniëlle over het aandenken van Fabrizio op haar ­lichaam.

tdl

Alle aandacht gaat vanavond naar Tim in Temptation Island. De trouwste hond uit de kennel, dachten we met z’n allen: girls waren in zijn slaapvertrek not allowed, zijn vriendin Deborah was altijd bij hem in de vorm van foto’s en zelfs een kussen met aangepast T-shirt errond. Terwijl Deborah zich meer dan voorbeeldig gedroeg bij de verleiders, liet Tim het een beetje hangen: verleidster Cherish keek hem diep in zijn ogen en zijn eeuwige trouw – Tim zou Deborah op het einde van de veertiendaagse ten huwelijk vragen – smolt als sneeuw voor de zon. Vorige week was te zien hoe Tim en Cherish samen in bed doken, al moet vandaag blijken wat er precies in dat bed is gebeurd.

Tim heeft een uitleg klaar, maar voelt zich sowieso niet schuldig: “Het is niet dat ik naast Cherish ben wakker geworden met een what the fuck.” De andere mannen, onder wie de koning van de sluwheid Mezdi, begrijpen niets van de wispelturige Tim, die in tranen vertelt dat hij Deborah niet wil kwetsen.

Mezdi’s wraak

Bij de vrouwen speelt ook Daniëlle met vuur: met verleider Fabrizio heeft ze niets onoorbaars gedaan, maar ze zet wel door met haar plan om zich door “kleurplaat” Fabrizio te laten inkleuren. Fabrizio vindt het geweldig, want hij weet dat Daniëlles vriend Mezdi door het dak zal gaan als hij ziet dat die tattoo er effectief staat.

Vorige week beloofde Mezdi als wraak zijn ­geslacht op Fabrizio’s voorhoofd te tatoeëren, vanavond is Mezdi al milder: zijn naam op dat hoofd volstaat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen