Ook voor minder dan 1.000 euro vind je al een prima tv.
Volledig scherm
Ook voor minder dan 1.000 euro vind je al een prima tv. © Samsung

Dit zijn de beste tv's onder de 1.000 euro

MultimediaBijna alle relevante technologie die in hedendaagse televisietoestellen zit, is inmiddels vrij courant. Dat betekent ook dat je voor een hypermodern toestel ook niet noodzakelijk meer dan 1.000 euro hoeft te betalen. We gingen op zoek naar vijf goede 55-inchers (het standaardformaat van circa 140 centimeter) met een prijskaartje dat netjes onder die 1.000 euro blijft.

11 reacties

  • Johnny Verbist

    5 jaar geleden
    @Patrick Jonkers ik denk dat de meeste mensen een verschil kunnen zien tussen oled en qled, het verschil zien tussen qled en een gewone lcd dat is veel moeilijker. Series zoals Game of Thrones komen goed tot leven op een oled omdat alle scene's zo donker zijn.
  • Johan Van Biesen

    5 jaar geleden
    LG voor tv, Marantz voor audio, Denon voor home-cinema, KEF voor luidsprekers, de prijs is volgens budget. Reken voor elk een 1500€, dan heb je iets deftig, je kan natuurlijk over the top gaan, maar elk zijn goesting hè.
  • Jengel Jacobs

    5 jaar geleden
    Voor tv's Philips of Panasonic, slechte ervaring met Sony, van Samsung ben ik ook geen fan (S5 na 2 jaar stuk, net buiten garantie), voor radio's zijn Sony en Panasonic weer top, Philips-stereo had direct mankementen....
  • Toshak

    5 jaar geleden
    Sony blijft de beste. Zowel levensduur als kleurweergave.
  • geerts danny

    5 jaar geleden
    Hier Sony Bravia kd-55XE8599,meer dan een jaar in mijn bezit om plasma te vervangen.met beetje rond te kijken 900euro -150euro cashback via leverancier.en geen seconde spijt van