De asfaltering van het kruispunt Smidstraat met Kegelstraat kan pas op maandag 6 mei worden uitgevoerd.© Gemeente Berlaar

Kegelstraat pas open voor lokaal verkeer op dinsdag 7 mei

Berlaar -

Door het natte weer lopen de werken aan het kruispunt Smidstraat met Kegelstraat in Berlaar vertraging op. De Kegelstraat zal hierdoor pas toegankelijk zijn vanaf 7 mei.

“Door de aanhoudende regen kan de aannemer het kruispunt Smidstraat met Kegelstraat niet asfalteren. De toplaag asfalt brengt hij hierdoor pas op maandag 6 mei aan”, legt het Agentschap Wegen en Verkeer uit. “Dat betekent dat de Kegelstraat pas op dinsdag 7 mei opengaat voor lokaal verkeer naar de N10. Tot dan blijft de huidige verkeerssituatie gelden in de zone tussen de kruispunten Steenbeek met Gangelberg en Smidstraat met Kegelstraat. De zijstraten Smidstraat, Kegelstraat en Heidestraat blijven doodlopen op de N10.”

Op maandag 6 mei starten de werken in de zone tussen de Brandestraat en het kruispunt met Gangelberg en geldt eenrichtingsverkeer naar Lier vanaf het kruispunt Steenbeek met Gangelberg tot aan de Sander de Vosstraat. “Ook de werken tussen het kruispunt Kegelstraat met Smidstraat en het kerkhof Berlaar-Heikant gaan maandag 6 mei van start en deze zone blijft dus afgesloten voor verkeer.”

Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat de fietspaden en de riolering langs de Aarschotsebaan en de Aarschotsesteenweg (N10) in Berlaar en Lier volledig vernieuwen. Dit project is onderdeel van een volledige vernieuwing van de fietspaden langs de N10 in Heist-op-den-Berg, Putte en Berlaar. (HB)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mobiliteit Mechelen