© Hollandse Hoogte / Mario Nap Fotografie

André Hazes (30) kroop uit diep dal en voelt zich beter dan ooit: “Ik hoop dat het nog lang zo blijft”

Voor André Hazes (30) loopt alles op wieltjes vandaag, maar dat is lang anders geweest. De zanger kampte met een alcohol- en drugsverslaving en zag zwarte sneeuw. “Ik heb nu echt plezier in mijn werk, en ik weet niet of ik het vroeger ooit gehad heb.”

red

Hazes heeft, mede door zijn alcohol- en drugsverslaving, in een diep dal gezeten. Maar vandaag is hij daar meer dan ooit uit, zo stelt hij in Dag Allemaal. “Ik denk dat ik me nooit gelukkiger heb gevoeld dan nu.” Lichamelijk voelt de zanger zich optimaal en in de liefde loopt het goed. Ook dat was ooit anders. “Ik heb veel harten gebroken en daar ben ik niet trots op. Maar dat van mij is nog in één stuk. Tussen Monique en mij gaat het momenteel echt goed en ik hoop dat het nog lang zo blijft.”

LEES OOK. André Hazes eerlijk over erectiestoornissen: “Het is al gebeurd dat ik viagra nam”

Opmerkelijk: Hazes zegt dat hij nooit liever op een podium stond als vandaag. “Vóór ik naar de kliniek ben gegaan had ik het gevoel dat ik drank nodig had om het goed te doen, maar ik ben erachter gekomen dat het juist een handrem was. Ik ging kotsend van angst het podium op, terwijl ik nu lachend voor de mensen ga staan. Ik heb echt plezier in m’n werk, en ik weet niet of ik dat vroeger ooit gehad heb.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER