Lauren Van Guyse vervangt Nico De Wert (links) voor N-VA in de gemeenteraad.© if

Raadslid Nico De Wert staat zitje af aan Lauren Van Guyse

Sint-Gillis-Waas -

N-VA-raadslid Nico De Wert verlaat de gemeenteraad van Sint-Gillis-Waas. Hij wordt vervangen door de lokale partijvoorzitster Lauren Van Guyse (27). De Wert blijft wel actief in het bestuur van de partij.

“Door een wijziging in mijn job zijn mijn werkuren veel onvoorspelbaarder, heb ik ook permanenties en ben ik soms in het buitenland”, zegt Nico De Wert. “Daardoor heb ik de afgelopen tijd al een paar vergaderingen moeten missen. Het feit dat ik tijdens de jongste gemeenteraad werd opgeroepen en moest vertrekken, heeft mij deze beslissing met spijt in het hart doen nemen. Ik blijf actief in het bestuur van de partij.”

LEES OOK. N-VA maakt eerste negen namen voor lokale verkiezingen bekend: Koen Daniëls gaat voor burgemeesterssjerp

Lokaal partijvoorzitster Lauren Van Guyse uit Sint-Pauwels neemt de fakkel van Nico De Wert over. Van Guyse is lid van het bijzonder comité sociale dienst en werkt in het Vlaams Parlement. Ze is ook actief in Jong-N-VA Waasland. “Ik ga met veel zin aan de slag als gemeenteraadslid. Ik zal mij daarbij focussen op de noden van jonge mensen en personen die nood hebben aan ondersteuning in onze gemeente”, klinkt het. (yjs)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER