Nijlen - Witgoor

Derde Afdeling VV B Voetbal

Mohammed Bouzerda en Mattéo Dejonghe boeken thuiszege tegen Witgoor

Nijlen won zondag van Witgoor. Het duel eindigde na een ruststand van 1-1 in een zege voor de thuisploeg: 2-1.

In de 35ste minuut nam Witgoor de leiding via Lode Peeters. Bouzerda bracht in de 40ste minuut Nijlen op gelijke hoogte. Dejonghe maakte 2-1 in de 55ste minuut. Nijlen draaide daarmee de rollen om. Stig Engelen (Witgoor) kreeg een gele kaart in de 60ste minuut.

Nijlen heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Witgoor vijf nederlagen heeft. De nederlaag was voor Witgoor de elfde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 35' Peeters 0-1, 40' Bouzerda 1-1, 55' Dejonghe 2-1.

GELE KAART: 60' Engelen (Witgoor).