Weg vrij na aanrijding tussen vrachtwagen en mobilhome op E313, wel nog lange wachttijden en nieuw ongeval richting Hasselt

Geel/Antwerpen -

De E313 vanuit Hasselt richting Antwerpen was vrijdagmiddag volledig versperd geraakt ter hoogte van Geel, door een aanrijding tussen een mobilhome en een vrachtwagen. Daarbij raakten twee mensen gewond, één van hen is in levensgevaar. Ondertussen is in de richting van Hasselt ook een ongeval gebeurd.

Bron: BELGA

Vrijdagmiddag geraakten op de E313 ter hoogte van Geel-Oost twee inzittenden van een mobilhome zwaargewond. Een van hen is in levensgevaar. Door het ongeval was de snelweg richting Antwerpen een tijdlang afgesloten.

Intussen is de E313 weer vrij, maar vraagt het Verkeerscentrum om rekening te houden met lange wachttijden. De oprit Geel-Oost is nog afgesloten voor het verkeer door herstellingswerken. Ook lokaal zorgt het euvel al een hele dag voor heel wat fileleed in de omgeving.

Intussen is in de tegengestelde richting ter hoogte van Geel-Oost een ongeval gebeurd waardoor de linkerrijstrook is afgesloten. Er staat een file vanaf Geel-West.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen