© Gemeente Mol

Tijdelijke verkeersmaatregelen openingsfeest ’t Oud Gemeentehuis

Mol -

De officiële opening van het oud gemeentehuis in Mol staat voor de deur. Om alles veilig te laten verlopen, gelden er vanaf vrijdag 26 april aangepaste verkeersmaatregelen.

Stef Geeraerts

De gemeente Mol viert dit weekend feest. Met de opening van het oude gemeentehuis en tal van andere activiteiten gelden er tijdelijke verkeersmaatregelen. Het gemeentebestuur raadt aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen en de auto thuis te laten. Op de markt, tussen de Molderdijk en de Nieuwstraat, geldt een parkeer- en doorgangsverbod van vrijdag 26 april tot en met maandag 29 april.

Vanaf zaterdag 27 april 19 uur tot zondag 28 april 21 uur gelden er aangepaste maatregelen voor de oude ambachtenmarkt. De Omleiding voor doorgaand autoverkeer loopt via Lakenmakersstraat - Corbiestraat - Hangarstraat - Nijverheidsstraat - Martelarenstraat en omgekeerd.

Op zondag is het niet toegestaan om de parking van Sint-Pieter te gebruiken. Er geldt een doorgangsverbod op Molderdijk, ter hoogte van het kruispunt met de Wandelweg - voor alle verkeer. Er is een omleiding voorzien voor doorgaand autoverkeer via Kleinendijk – Rode-Kruislaan – Nieuwstraat. Voor meer informatie kan je terecht op de website van de gemeente.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners