REUTERS/Photo News
Volledig scherm
© REUTERS/Photo News

Thomas Markle: "Ik wil het goedmaken met Meghan"

RoyaltyThomas Markle heeft nog steeds niet met zijn dochter Meghan gesproken sinds zij afgelopen mei trouwde met Prins Harry. Dat bekent hij vanuit Mexico aan de Britse pers. Hij zegt "zo snel mogelijk naar Groot-Brittannië te komen om alles goed te maken" met zijn dochter. "Het kan me geen reet schelen dat ze kwaad is," zegt hij strijdbaar.

2 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    dat hij dat toch privé houdt. Zo gaat hij het niet goedmaken.
  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Wat ligt die zeveraar dit nu allemaal in de media te zeggen eigenlijk . Of zou het kunnen dat hij daar wat geld wil uithalen misschien ...
  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.