EPA
Volledig scherm
© EPA

Westlife plant een comeback: "Met een song van Ed Sheeran, maar zonder Bryan McFadden"

MuziekGoed nieuws voor de fans van Westlife: de Ierse boyband heeft besloten een carrière nieuw leven in te blazen. De mannen zijn bezig met het maken van nieuwe nummers en willen daarna graag op tournee. Dit gaat wel gebeuren zonder hun vroegere frontman Bryan McFadden. 

3 reacties

  • Carolien Bellis

    6 jaar geleden
    Ik ga Bryan wel missen... maar ik ben blij dat mijn favoriete groep weer samen komt!
  • DANIEL BRUSSEEL

    6 jaar geleden
    Ja comeback ik noem dat money-back, als het geld op is hé
  • Bert Van Elst

    6 jaar geleden
    zonder bryan geen westlife
  1. KIJK. Zanger Lenny Kravitz helpt mee burgers bakken in eetkraampje in Mexico
    Celebrities

    KIJK. Zanger Lenny Kravitz helpt mee burgers bakken in eetkraam­pje in Mexico

    In Mexico heeft de Amerikaanse zanger Lenny Kravitz (59) voor heel wat blije gezichten gezorgd. Op Instagram deelt hij een filmpje waarin hij naar een burgerkraam op straat stapt en er meteen een glimlach op de gezichten van het personeel tovert. Samen met de zanger zingen ze enkele liedjes. Een week eerder maakte Kravitz ook een tussenstop in Buc-ee’s en kocht er wat chips en een paar blikjes drank. Met de filmpjes wil de zanger zijn nieuwe single ‘Human’ promoten.
  2. “Tickets kosten 100 euro minder dan voor Rock Werchter”: deze festivals zijn goedkoper alternatief voor Tomorrowland en co
    PREMIUM
    Muziek

    “Tickets kosten 100 euro minder dan voor Rock Werchter”: deze festivals zijn goedkoper alterna­tief voor Tomorrow­land en co

    De festivals: ze kosten je een arm en een been. Het is haast een jaarlijkse traditie, de ticketprijzen die almaar duurder worden. Ook dit jaar tikken grote festivals als Rock Werchter, Pukkelpop, Tomorrowland en Graspop extra euro’s bij hun combi- en dagtickets. Maar je hoeft niet altijd even diep in de buidel te tasten om grote muziekkleppers te aanschouwen. Zo zijn er in ons land zelfs heel wat gratis festivals en kan je niet zo ver over de grens voor 199 euro - 110 euro minder dan wat Rock Werchter kost - dezelfde bands live aan het werk zien. Een overzicht!