© ss

Je verloren sokken zijn echt verdwenen, en wel hiernaartoe

Het is een mysterie dat wellicht even oud is als de wasmachine: waar gaan in vredesnaam die sokken naartoe waarvan je er na het wassen nog maar eentje terugvindt? Toegegeven, we hebben er wel eens eentje onder de kast of het bed teruggevonden, maar heel wat andere sokken bleven voor eeuwig wees. Een man die zelf aan het sleutelen geslagen was aan een kapotte wasmachine, heeft echter ontdekt waar die sokken heen gaan.

nkdr

We hebben allemaal wel eens het grapje gemaakt of op zijn minst gehoord dat wasmachines sokken opeten, maar Cathy Hinz en haar man zijn erachter gekomen dat er een kern van waarheid in het mopje zit.

Cathy en haar man werken allebei als conciërge, momenteel in een groot wooncomplex met een gedeelde wasruimte. Een van de wasmachines werkte al een tijdje niet meer naar behoren, dus vees de man van Cathy het open. Onder de trommel ontdekte hij een compartiment waarin tientallen weessokken terechtgekomen waren, de occasionele onderbroek en zelfs een kredietkaart.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ik weet niet wat te zeggen”, schrijft Cathy op Bored Panda. “Hij heeft deze job 25 jaar lang uitgevoerd en 25 jaar lang heeft hij toestellen hersteld, inclusief wasmachines en droogkasten. Maar iets als dit hebben we nog nooit gezien. Dus denk er de volgende keer dat je sokken mist aan. Die wasmachine had misschien gewoon honger.”

Het originele bericht van Cathy is al meer dan een jaar oud, maar nadat de Amerikaanse pianiste Sarah Rose de foto van de wasmachine deelde, ging die in geen tijd weer de wereld rond. “Je hebt de poort naar het Land van de Verloren Sok gevonden”, antwoordt iemand op de tweet, terwijl een ander al het geld betreurt dat hij verspild heeft doorheen de jaren: “Al die jaren van wekelijkse uitstapjes naar Primark.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER