Vierde Provinciale C Antwerpen

Ailincai leidt Bucovina Loenhout langs Sint-Lenaarts B

Bucovina Loenhout won de thuiswedstrijd tegen Sint-Lenaarts B zondag met 1-0.

Bron: RBFA app

Florentin Alexandru Ailincai van Bucovina Loenhout maakte in de 70ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Een tweede gele kaart in de 89ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Kenzo Van Santvoort van Sint-Lenaarts B.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Bucovina Loenhout drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Sint-Lenaarts B één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. De nederlaag was voor Sint-Lenaarts B de vierde nederlaag met één doelpunt verschil.

DOELPUNT: 70' Ailincai 1-0.

GELE KAARTEN: 53' Van Den Broeck (Sint-Lenaarts B), 60' Cuciorva (Bucovina Loenhout), 80' Van Santvoort (Sint-Lenaarts B).

RODE KAART: 89' Van Santvoort (Sint-Lenaarts B).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.