© rr

Erik Van Looy achterna: deze uitdaging volbreng je niet zonder vlekken te maken

We zagen Erik Van Looy vorige week tijdens ‘De Slimste Mens ter Wereld’ massaal de mist ingaan toen hij bij wijze van tip mayonaise in zijn mond wilde spuiten. Van Looy had de hoek echter verkeerd ingeschat en alles kwam op zijn bovenlip terecht. Deze opkomende uitdaging op het internet doet er een beetje aan denken, en ook aan deze hou je gegarandeerd vlekken over.

nkdr

Laat het aan het internet over om de ene gekke uitdaging door een nog gekkere te laten volgen. De laatste telg, de “straight arm challenge”, is er eentje die op YouTube al even meegaat, maar de laatste dagen weer aan een opmars bezig lijkt te zijn.

(lees hieronder verder)

Bij de uitdaging, die ook de “stiff arm challenge” genoemd wordt, gaat het erom te drinken zonder je arm te buigen. En hoewel dat weinig ingewikkeld klinkt, is het toch moeilijk om de uitdaging te volbrengen zonder vlekken te maken, zo blijkt uit de verschillende video’s. Spoiler alert: gewoonlijk eindigen die met het drankje dat over het hele gezicht en lichaam van de persoon in kwestie spettert.

YouTuber Kristen Hanby ging nog een stap verder en besloot samen met zijn vriendin dat ze waar dan ook, en met welk drankje dan ook, de uitdaging zouden aangaan telkens een van hen de woorden “straight arm that” uitsprak. Dat leverde niet alleen vlekken op hun kleren, maar ook wat schaamrood op hun wangen op. En rare blikken van omstaanders.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer