© 112VenloNieuws

Vrouw gewond na val van derde verdieping in Venlo

De politie heeft maandag de bewoner van de flat aan de Hogeweg in Venlo aangehouden nadat een vrouw van het balkon was gevallen. Dat meldt de politie.

Aanvankelijk werd gemeld dat het om een meisje zou gaan, maar nu geeft de politie aan dat het slachtoffer een 41-jarige vrouw is. Dat schrijft De Limburger. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, wordt nu onderzocht. Momenteel wordt de bewoner verhoord door de politie.

Volgens ooggetuigen hadden de bewoner en de vrouw ruzie. Ze stond met haar tas en schoenen op het balkon. Vermoedelijk ligt het balkondrama in de relationele sfeer.

OnderzoekOok wordt er forensisch onderzoek in de flat verricht en is er een buurtonderzoek opgestart. Daaruit moet blijken of er überhaupt sprake is van een strafbaar feit.

Na de val is er een traumahelikopter opgeroepen, net als meerdere politieauto’s en een ambulance. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer