© Ludwig Appeltants

Koppel brengt single 'Jij zag het' uit

Haar naam is An Vanbrabant en ze is 34 jaar oud en afkomstig uit Nieuwerkerken (Limburg). Ze woont samen met haar man John Hellenbrand, waar ze sinds vorig jaar mee getrouwd is en haar dochtertje in Velm (Sint Truiden). Eind 2016 heeft ze haar man leren kennen en ze hebben dezelfde passie voor muziek. John zit al ongeveer 40 jaar in de muziek, hij schrijft en produceert muziek. Daarnaast speelt hij wat hij zelf geschreven heeft, neemt alles ook zelf op en mixt alles tot één geheel. Samen brengen ze nu het nummer 'Jij zag het' uit.

Ludwig Appeltants

Hij had nog enkele nummers liggen waar nog geen teksten op geschreven waren, één daarvan sprak haar heel erg aan. Twee jaar geleden heeft zij er een tekst opgeschreven met de titel 'Jij zag het'. Eigenlijk was dit nummer bedoeld voor een Engelstalige tekst, tot zij die van haar toonde.

Hij oefende het en maakte er iets van, daarna hebben ze de zang gewoon in hun living opgenomen en dat is zeer goed gelukt. Dit nummer beschrijft haar gevoelens op het moment dat ze John heeft leren kennen. Ze hadden toen beiden het één en ander meegemaakt. John zei, nadat het allemaal was opgenomen, dat het leuk zou zijn om er een videoclip bij te maken. En dus begonnen ze ergens in augustus 2018 met stukken filmen en hebben ze geprobeerd om alle jaargetijden te filmen. Alles is gefilmd in en rond Velm. Alles is spontaan gegaan zonder dwang, en dat zie en hoor je.

Natuurlijk zijn ze ook benieuwd wat de mensen van het nummer en de videoclip vinden. Allebei gaan ze de toekomst met vertrouwen tegemoet en gaan ze dan ook weer een nieuwe uitdaging aan door de studio die John in Nederland heeft achter gelaten, hier terug op te bouwen. Ze kijken er samen naar uit om dit te gaan doen.

Vanaf 26 april 2019 is het nummer te downloaden via de bekende online musicstores zoals I-tunes, Apple Music, Amazon, Google play, You Tube Music, Spotify en Shazam

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer