Instagram
Volledig scherm
Instagram © Instagram

Vandaag op Instagram: liefde op een verkeersbord, goede raad voor prins Laurent en muziek op de skipiste

ShowbizzElke dag valt er wat te beleven op Instagram. Zo probeert Griet Vanhees de liefde te vinden op een verkeersbord en speelt Triggerfinger op een wel erg speciale locatie. Blijft op de hoogte van alle BV-nieuwtjes via dit leuke overzicht.

0 reacties

  1. KIJK. North West en oorspronkelijke steracteurs vieren 30ste verjaardag van ‘The Lion King’-film met speciaal optreden
    FILM

    KIJK. North West en oorspronke­lij­ke sterac­teurs vieren 30ste verjaardag van ‘The Lion King’-film met speciaal optreden

    Het is exact dertig jaar geleden dat de Disney-klassieker ‘The Lion King’ in de cinemazalen verscheen. Dat werd het afgelopen weekend uitbundig gevierd in Hollywood met een concert. Verschillende sterren en stemacteurs van de film - zoals onder andere Jeremy Irons en Nathan Lane - zongen bekende hits zoals ‘Circle of Life’ en ‘Hakuna Matata’. De meest opvallende passage van de avond was die van North West, de oudste dochter van Kanye West en Kim Kardashian. De tiener speelde Simba en zong ‘I Just Can’t Wait To Be King’.
  2. Erik Van Looy blikt vooruit naar ‘Slimste mens’: “Ik probeer Tom Lenaerts al 15 jaar te strikken”
    PREMIUM
    tv

    Erik Van Looy blikt vooruit naar ‘Slimste mens’: “Ik probeer Tom Lenaerts al 15 jaar te strikken”

    Hij was bloednerveus voor de reacties, maar Erik Van Looy (62) is meer dan tevreden over zijn presentatiedebuut in Nederland. “Het is leuk om herontdekt te worden”, aldus de presentator van ‘De pappenheimers. “Mijn werkgever is tevreden.” Hij licht ook al een tipje van de sluier over het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’, en vertelt over zijn ervaring met Joost Klein. “Ik ken het fenomeen uit de Amerikaanse filmwereld.”