Putte - Zwijndrecht

Tweede Provinciale A Antwerpen

Zwijndrecht maakt het verschil in de tweede helft tegen Putte

Zwijndrecht won de uitwedstrijd tegen Putte zondag. Het duel eindigde op 1-2.

Bron: RBFA app

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 60ste minuut tot Ma¿Rio André Nunes Soares scoorde en zo Putte op voorsprong bracht. Putte leek aan de winnende hand voor het merendeel van de wedstrijd. Met nog vijf minuten op de klok maakte Zlatan Berberovi¿ gelijk voor Zwijndrecht. Het beslissende doelpunt voor Zwijndrecht werd gemaakt door Abdoulie Senghore.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Putte twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Zwijndrecht twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning van Zwijndrecht met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 60' Nunes Soares 1-0, 85' Berberovi¿ 1-1, 92' Senghore 1-2.

GELE KAARTEN: 34' Abdellah (Putte), 43' Maes (Zwijndrecht), 52' Cappan (Zwijndrecht), 58' El Aissaoui (Putte), 61' Cathoir (Zwijndrecht), 72' Nunes Soares (Putte), 87' Bouchaouni (Putte), 89' Ito (Zwijndrecht), 92' Senghore (Zwijndrecht).

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Tweede Provinciale A - Antwerpen